top of page

REZERVĂ APARTAMENT ÎN 5 PAȘI SIMPLI

01. CĂUTARE ȘI SELECTARE

Accesați site-ul web sau folosiți unul din nr. de telefon potrivit orasului unde doriți cazarea pentru a căuta disponibilitatea apartamentelor în locația dorită și pentru datele călătoriei Dvs.

02. ALEGEREA APARTAMENTULUI

Selectați apartamentul care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. privind dimensiunea, facilitățile și prețul. Asigurați-vă că verificați disponibilitatea pentru perioada dorită.

03. REZERVARE

După ce ați ales apartamentul, urmați instrucțiunile de pe site pentru a face o rezervare completând detaliile necesare, cum ar fi numele dvs., datele călătoriei și nr de persoane fie apelați-ne telefonic la unul din nr. afișate și vă vom face rezervarea telefonic.

04. ZIUA CAZĂRII

În ziua sosirii dumneavoastră, un membru al echipei GLAM vă va contacta telefonic pentru a confirma sosirea dumneavoastră și pentru a stabili ora întâlnirii. Acesta vă va furniza adresa exactă a apartamentului și toate detaliile necesare pentru a vă ghida către apartamentul rezervat de dumneavoastră. La sosirea dumneavoastră, vă rugăm să îl sunați pentru a vă caza. 

05. CAZAREA 

LA GLAM

După ce ați ajuns la adresa indicată și ați contactat membrul echipei GLAM, acesta vă va întâmpina și vă va ghida către apartamentul dumneavoastră rezervat. Veți primi toate informațiile necesare despre apartament și facilitățile disponibile. Asigurați-vă că urmați instrucțiunile de cazare și că verificați apartamentul pentru a vă asigura că este conform așteptărilor dumneavoastră. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, nu ezitați să le adresați membrilor echipei GLAM, care sunt acolo pentru a vă asigura o ședere confortabilă și plăcută.

LOCAȚIILE NOASTRE

SOLICITĂ OFERTĂ CORPORATE

PARTENERIATE & OFERTE CORPORATE

Suntem conștienți că fiecare companie are nevoi specifice când vine vorba de cazare, iar noi suntem aici pentru a vă oferi soluții personalizate care să răspundă acestor cerințe.

Pentru a iniția un proces simplu și eficient de solicitare a unei oferte corporate personalizate, vă rugăm să completați formularul de mai jos cu informațiile necesare. Un membru al echipei noastre va analiza cu atenție solicitarea dumneavoastră și vă va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a discuta detaliile și a vă oferi o ofertă adaptată nevoilor și bugetului dumneavoastră.

Mulțumim!

bottom of page