top of page

Creăm Experiențe Memorabile pentru Clienții Noștri

"La Glam Apartments, nu doar că oferim servicii de cazare de top, dar ne străduim să definim standardele în domeniul închirierilor pe termen scurt. Cu o echipă dedicată, inovatoare și cu o istorie bogată de excelență, suntem onorați să fim lideri în domeniul nostru și să oferim clienților noștri o experiență de neuitat." 
                                                                                                                                                           TODIRASCU CIPRIAN, CEO

Inovăm, Transformăm, Inspirăm Viitorul

Misiunea noastră transcendentală se conturează într-un angajament profund de a oferi experiențe de cazare superioare, redefinind standardele de confort și ospitalitate. Ne-am asumat responsabilitatea de a crea un mediu propice pentru oaspeții noștri, unde se simt nu doar primiți, ci cu adevărat acasă.

La temelia misiunii noastre stă dorința de a inspira și de a transforma călătoriile oamenilor în povești de neuitat. Ne străduim să oferim nu doar spații de cazare, ci locuri în care fiecare detaliu este gândit pentru a stimula simțurile și a crea amintiri de o viață. În fiecare interacțiune, căutăm să depășim așteptările, să ascultăm și să înțelegem nevoile individuale ale clienților noștri.

Suntem dedicați sustenabilității și practicilor etice în toate aspectele activității noastre. În esență, misiunea noastră este de a contribui la fericirea și bunăstarea clienților noștri, să fim un partener de încredere în călătoriile lor și să construim legături durabile cu comunitățile în care activăm.

Cu fiecare apartament pe care îl gestionăm, cu fiecare serviciu pe care îl oferim, ne străduim să consolidăm poziția noastră drept lideri incontestabili în domeniul cazării în regim hotelier. Prin misiunea noastră, căutăm să contribuim la frumusețea și bucuria călătoriei, transformând fiecare moment într-o oportunitate de a oferi calitate și rafinament.

01

DESPRE NOI

Înființată în anul 2018, compania GLAM APARTMENTS reprezintă o prezență de marcă în industria cazării în regim hotelier în România. Într-un peisaj competitiv, ne mândrim să fim în prezent lideri de piață, evidențiindu-ne prin cea mai rapidă creștere și extindere la nivel național.

Cu o echipă de profesioniști dedicați, suntem piloni în domeniul nostru, aducând experiență și angajament în fiecare aspect al afacerii noastre. Abordarea noastră meticuloasă și orientarea către calitate au contribuit la consolidarea unei reputații solide în furnizarea serviciilor de cazare de înaltă calitate.

În prezent, gestionăm cu succes un portofoliu diversificat de peste 100 de apartamente, amplasate atât în blocuri rezidențiale noi, cât și în aparthoteluri, oferind o varietate de opțiuni de cazare adaptate la nevoile și preferințele clienților noștri. Această extindere semnificativă a capacității noastre demonstrează angajamentul nostru ferm față de excelență și satisfacția clienților.

Cu fiecare proiect pe care îl abordăm, ne propunem să depășim așteptările, oferind nu doar un loc de odihnă, ci o experiență memorabilă. Suntem dedicați continuării inovației și adaptării la schimbările din industrie pentru a rămâne în fruntea pieței și pentru a servi cu excelență clienții noștri într-un mod sustenabil și responsabil.

02

EXPERIENȚA NOASTRĂ

Cu o experiență solidă în domeniul nostru, am acumulat cunoștințe profunde și expertiză extinsă de-a lungul anilor. În cursul acestei experiențe, ne-am dedicat continuu îmbunătățirii și adaptării pentru a răspunde din ce în ce mai bine nevoilor schimbătoare ale clienților noștri.

Pe parcursul anilor, am implementat îmbunătățiri semnificative în toate aspectele operaționale, începând de la gestionarea și mentenanța apartamentelor până la serviciile oferite clienților. Am investit în tehnologii de vârf pentru a optimiza procesele noastre și pentru a asigura o experiență fluidă și eficientă atât pentru oaspeți, cât și pentru partenerii noștri corporativi.

De asemenea, am adoptat practici sustenabile și ecologice, contribuind la reducerea impactului asupra mediului. Am introdus inițiative responsabile din punct de vedere social și etic, consolidându-ne angajamentul față de comunitățile în care activăm.

Transformarea constantă și adaptabilitatea la feedback-ul clienților au fost cheia evoluției noastre. Am redefinit standardele de calitate și servicii, iar schimbările noastre reflectă angajamentul nostru ferm față de excelență în industria cazării în regim hotelier.

03

OBIECTIVELE NOASTRE DE VIITOR

Planul nostru de viitor este orientat către o extindere strategică a portofoliului nostru de apartamente, depășind granițele actuale ale orașelor Timișoara, Brașov, Iași și Sibiu, unde am stabilit deja prezența noastră. Ne propunem să amplificăm această prezență pe piața imobiliară din România, extinzându-ne în multe alte orașe cheie.

Avem în vedere identificarea și integrarea în orașe cu potențial ridicat, adaptându-ne la cerințele specifice ale fiecărei comunități locale. Prin diversificarea locațiilor noastre, dorim să oferim clienților noștri opțiuni variate și acces la experiențe unice în diferite colțuri ale țării.

Această extindere nu reprezintă doar o creștere numerică a portofoliului nostru, ci și un angajament de a aduce standardele noastre înalte de calitate și servicii în fiecare oraș în care ne vom stabili. În același timp, ne vom concentra și pe consolidarea parteneriatelor strategice pentru a dezvolta colaborări solide și durabile pe plan local și național.

bottom of page