top of page

Termeni și Condiții Glam Apartments Romania

Informații despre companie:

Compania: SC GLAM ACCOMMODATION IASI SRL

Registrul Comerţului: J22/1633/2018

CUI: RO39512499

 

Email: contact@glamapartments.ro

Adresa: Mun. Iași, Strada Voinești, Nr. 46H, Et. 2, Ap. 14, Județ Iași

 

 

  • Introducere

Acești Termeni și Condiții Generale (denumiți în continuare "Termeni și Condiții") guvernează utilizarea serviciilor de cazare furnizate de SC GLAM ACCOMMODATION IASI SRL, o companie înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul J22/1633/2018, având CUI RO39512499 și sediul în Iași, la adresa Mun. Iași, Strada Voinești, Nr. 46H, Et. 2, Ap. 14, Județ Iași. Acești Termeni și Condiții se aplică atât persoanelor fizice, cât și persoanelor juridice care utilizează serviciile noastre.

 

  • Rezervarea

2.1. Rezervările pot fi efectuate atât prin trimitere a solicitării de rezervare prin intermediul site-ului web www.cazareglamapartmets.ro  sau prin alte mijloace de comunicare precum apel telefonic la numerele disponibile pe site, prin email sau aplicația Whatsapp.

 

  • Informații Tarifare

3.1. Prețurile pentru serviciile noastre de cazare sunt exprimate în moneda națională, RON, și sunt afișate pe baza de noapte.

3.2. Tarifele pot suferi modificări în orice moment, dar aceste schimbări nu vor afecta rezervările deja confirmate. Reducerile de tarife pot afecta sau nu pot afecta rezervările confirmate. Introducerea sau majorarea taxelor și impozitelor (inclusiv TVA și taxa hotelieră) poate conduce la ajustarea atât a tarifelor, cât și a rezervărilor deja confirmate.

 

  • Plata Rezervării

4.1. Prețurile pentru închirierea unităților noastre de cazare sunt disponibile în timp real pe platforma utilizată de către client, variind în funcție de locație, durată și disponibilitate. Toate prețurile prezentate sunt definitive și sunt actualizate zilnic.

4.2. Plățile pentru confirmarea rezervărilor se efectuează online, urmând pașii specifici platformei utilizate. Plățile sunt procesate online, folosind carduri de debit sau carduri de credit. Facturile pentru servicii sunt emise de Glam Apartments și pot fi solicitate de către clienți conform cerințelor lor.

4.3. Rezervările sunt considerate confirmate și garantate doar după confirmarea plății de către Glam Apartments.

4.4. În cazul în care plata nu este efectuată conform termenilor menționați mai sus, cererea de rezervare va fi anulată automat.

 

  • Politica de Anulare

5.1. Glam Apartments are o politică strictă privind rambursările, care se aplică serviciilor plătite de către clienți, fie direct, fie indirect.

Această politică se aplică astfel:

Dacă rezervarea clienților este anulată în termen de 24 de ore de la solicitare și există cel puțin 7 zile până la data sosirii, Glam Apartments va rambursa integral suma plătită.

Dacă rezervarea clienților este anulată în mai puțin de 7 zile de la data sosirii, indiferent de data solicitării, Glam Apartments nu va efectua rambursări pentru suma achitată.

5.2. Dacă doriți să modificați data sau detaliile rezervării în decurs de 7 de zile înainte de data sosirii, veți fi taxat pentru costul total al rezervării sau al avansului plătit. Data sosirii și a plecării nu pot fi modificate, iar nopțile rezervate nu pot fi transferate pentru altă perioadă.

5.3. În cazul în care nu vă prezentați la proprietate până la ora 22:00 în ziua check-in-ului, vă vom percepe costul total al rezervării.

5.4. Avansul plătit nu este rambursabil.

5.5. Neprezentarea sau nerespectarea rezervării reprezintă confirmarea rezervării și nu se va face nicio rambursare a contravalorii pentru nopțile plătite în avans. De asemenea, nopțile rămase nu vor putea fi transferate pentru o altă perioadă.

 

  • Sosirea și Plecarea (Check-in si Check-out)

6.1. Cazarea (check-in) clienților este posibilă în intervalul orar 14:00 – 22:00, iar eliberarea proprietăților trebuie efectuată înainte de ora 11:00.

6.2. Check-in dupa ora 22:00 este posibila, dar Glam Apartments poate să solicite o taxă adițională.

6.3. Neprezentarea clientului și neavând o înțelegere prealabilă cu Glam Apartments, duce la anularea rezervării, clientul nemaiavând drepturi asupra închirierii efectuate, iar suma achitată nu va fi rambursată.

6.4. Din considerente legale și de securitate, este obligatoriu să furnizați un act de identitate în ziua sosirii, anterior efectuării check-in-ului, pentru confirmarea identității. Sunt acceptate acte de identitate valabile, precum buletinul de identitate pentru cetățenii români și pașaportul pentru cetățenii străini.

6.5. Accesul la proprietatea rezervată și cazare se efectuează numai cu prezentarea actului de identitate.

bottom of page